Brandstofkosten declareren

Indien u uw Shuttel kaart niet heeft kunnen gebruiken kunt u eenvoudig uw declaratie indienen via de website van Travelcard. Om in te loggen heeft u twee codes nodig:

• TravelCard nummer
  • Uniek Travelcard ID

Indien u in het bezit bent van een DKV-pas kunt u deze gegevens op uw DKV-pas vinden (TravelCard NR en Licenseplate). Heeft u geen DKV-pas? Neemt u in dat geval contact op met de klantenservice om uw codes op te vragen.

Als u uw codes heeft kunt u de declaratie indienen:

• Ga naar Travelcard.nl
  • Kies voor inloggen
  • Kies het linker inlogscherm > Pashouders
  • Vul bij ‘Pasnummer’ uw TravelCard nummer in
  • Vul bij ‘Kenteken’ uw unieke TravelCard ID in
  • Kies vervolgens voor tabblad Declareren en daarin de optie Nieuwe Declaratie
  • Volg verder de instructies op het scherm

Na verwerking van uw declaratie wordt het bedrag op uw bankrekening bijgeschreven. De transactie wordt ook verwerkt in uw Shuttel portal.