E-mail

U kunt uw e-mail sturen naar vragen@shuttel.nl.

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn adviseren wij om indien mogelijk de volgende gegevens toe te voegen:

• Zakelijke e-mailadres (indien u de mail niet vanuit dat adres stuurt)
  • Laatste 4 cijfers van uw Shuttel kaart

Gaat uw vraag over mijn.shuttelportal.nl? Dan is het verstandig om meteen de volgende gegevens mee te sturen:

• Internetbrowser (bijv. Internet Explorer, Firefox, Chrome of Safari)
  • Indien Internet Explorer ook de versie van uw browser
  • Eventuele foutmelding die u in beeld te zien krijgt
  • Omschrijving van wat u probeert uit te voeren

Wij streven ernaar om uw e-mail binnen 1 werkdag te behandelen.