Straatparkeren

Yellowbrick is een betaaldienst voor parkeren aan de straat. Met Yellowbrick is het niet meer noodzakelijk bij een parkeerautomaat een kaartje te kopen. U kunt nu heel eenvoudig met de app van Yellowbrick betaald parkeren aan de straat. Bovendien hoeft u nu ook niet meer vooraf in te schatten hoelang u gaat parkeren. U betaalt alleen voor de periode dat u parkeert.

Als uw werkgever straatparkeren voor u heeft aangevraagd hoeft u nog maar een paar dingen te doen om Yellowbrick straatparkeren te kunnen gebruiken:

1. Download de Yellowbrick app in de App-store, Play store of Windows Phone store
  2. Open vervolgens via mijn.shuttelportal.nl uw Shuttel portal en ga naar ‘Mobiliteitskaart’
  3. Klik op 'Bekijken' om de details van uw kaart te bekijken.
  4. Onder het kopje Yellowbrick kunt u de Yellowbrick service activeren.
  5. U krijgt per email u wachtwoord toegestuurd.
  6. Open de Yellowbrick app
  7. In de Yellowbrick app gaat u naar ‘inloggen’, voer vervolgens bij ‘Klantnummer’ uw Yellowbrick gebruikersnaam in.
  8. Bij ‘Wachtwoord’ voert u het wachtwoord in dat u in stap 5 hebt gekregen.

De app is nu klaar voor gebruik. U kunt vervolgens het juiste kenteken ingegeven van de auto waarmee u wilt parkeren.

Kijk in de bijgevoegde brochure voor meer informatie omtrent het gebruik van Shuttel straatparkeren.